Groep 6

 

In deze groep werkt één vaste leerkracht: juf Marit. 
We zitten met 19 kinderen in deze groep. Wij krijgen de hele week les van juf Marit. Gymles krijgen we van meester Robin in de Korverhal en Humanistisch vormend onderwijs (HVO) krijgen we op dinsdag van juf Monique. 
Ons lokaal kun je vinden op de eerste etage rechts van de trap en dan het eerste lokaal links na de branddeur. Het is een ruim lokaal met veel plekken om rustig te kunnen werken. 
In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal en spelling. Wat nieuw is in groep 6 is het vak HVO. Op dinsdagochtend komt juf Monique om de lessen humanistische vorming te geven. 
Ook besteden we in groep 6 veel tijd aan Engels en Natuur. Juf Marit vindt deze vakken ontzettend leuk om te geven en maakt daar altijd een feestje van. 

We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 3 weken naar de bibliotheek op school. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en ook hebben we Meester- en Juffendag.

ActiviteitenBekijk activiteiten

Optreden groep 6
Afscheidsmusical groep 8
Eindfeest met BBQ