Groep 5

 

In deze groep van 17 leerlingenwerken twee vaste leerkrachten: juf Marlies en meester Jeroen. 
Ons lokaal kun je vinden op de eerste etage rechts van de trap, het  tweede lokaal in de gang. Het is een heel gezellig lokaal. We hebben leuke hoekjes, waar we kunnen werken. Voor in de klas, naast het bureau van de juf en meester hangt het digibord. Ook hebben we chromebooks, maar daar mogen we niet alle lessen op maken, schrijven is ook belangrijk vinden de juf en meester.
In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal en spelling. Ook in groep 5 krijgen we Engels. In de middagen besteden we tijd aan "Vier keer wijzer" en creatieve vakken. We krijgen bewegingsonderwijs van meester Robin in de Korverhal. Voor dans hebben we juf Anita, voor kunst hebben we juf Marianne en voor muziek hebben we meester Joop. Zij geven alle drie les in alle groepen, net zoals meester Robin. Onze eigen meester Jeroen geeft op donderdag ook nog Robotica en mediawijsheidlessen in andere groepen.

 We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 3 weken naar de bibliotheek op school. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school en thuis te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje en ook hebben we Meester- en Juffendag.

ActiviteitenBekijk activiteiten

Thema ruimte en planeten
Beroependag