Groep 4

 

Deze groep van 18 leerlingen is gecombineerd met groep 5 van 10 leerlingen. In deze groep werken twee vaste leerkrachten en een leerkrachtondersteuner: Juf Conrnélie en meester Wilfred zijn de leerkrachten en juf Nannette is de leerkrachtondersteuner. Op alle ochtenden zijn de groepen 4 en 5 gesplitst.
Ons lokaal kun je vinden op de eerste verdieping aan het begin van de gang. Ons lokaal is erg breed en heeft veel ramen. Hierdoor is het altijd lekker licht als we aan het werk zijn. 
In onze klas besteden we veel tijd aan rekenen, taal, spelling en lezen. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Wij hebben allemaal een chromebook waarop we een aantal lessen mogen maken, maar de juffen willen ook dat we regelmatig lessen in onze werkboekjes maken. Op maandag en woensdag hebben we gymnastiekles van meester Robin in de Korverhal. Natuurles krijgen we meestal in de schooltuin.
We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen theater of dans. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 3 weken naar de bibliotheek op school. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school en thuis te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje.

ActiviteitenBekijk activiteiten

Optreden in de Zandstroom
Halloweenfeest groepen 5 t/m 8
Kinderboekenweek 2019